'Osvojiti dvaput je senzacionalno, ali ovo je povijesno!

Luka Modrić, Španjolska, Hrvatska zemlja, luka modrć, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Vatreni, kapetan vatrenih, operirano lijevo koljeno, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Luka Modrić, Real Madrid, Manchester U, Luka Modrić, uefa liga prvaka, Real Madrid, Luka Modrić, HŠK Zrinjski
Desetka Real Madrida izjednačila se velikim Barceloninim zvijezdama i na Olimpijskom stadionu u Kijevu došao do svog četvrtog naslova klupskog prvaka Europe.
Znalo se i prije finala da će Hrvatska i šestu godinu zaredom imati pobjednika Lige prvaka, Modrićev suigrač Mateo Kovačić ostao je na klupi, ali je uzeo svoju treću europsku titulu, dok Dejan Lovren nije uspio postati 11. hrvatski igrač s tim ostvarenjem.rea

Liverpool je ostao na pet europskih titula, 13 godina je prošlo od posljednje u Istanbulu, a 13 je od danas i broj naslova prvaka Europe Real Madrida. Decimotercera, tako je zovu Španjolci.Trinaestica.

 

Nakon utakmice samo finale kratko je prokomentirao i hrvatski 'maestro'.

- Ovo je nešto nevjerojatno, nešto povijesno! Ne znam da li će itko ikada ponoviti ovaj rezultat. Osvojiti dvaput zaredom je senzacionalno, ali ovo je povijesno - rekao je Luka.