Osim: Svaka je pobjeda dobra

Amar Osim, FK Željezničar, Amar Osim, FK Željezničar, HŠK Zrinjski, Sulejman Smajić, Amar Osim, FK Željezničar

Predstavljeni su i novi dresovi, kao i dva posljednja nogometaša koji su pojačali Željezničar u ljetnom prelaznom roku - Josip Kvesić i Sulejman Smajić. Amar Osim je u svom stilu najavio sutrašnji susret:

''Nadam se da neće biti neizvjesno kao protiv Hapoela (smijeh). Jasno je svima da imamo veće šanse u odnosu na prošlu godinu. Što se tiče protivnika, Sheriff ima više iskustva igranja ovakvih utakmica, igrače koji su bolje plaćeni, ali ako odigramo najbolje što možemo onda se možemo nečemu i nadati. Iako smo igrali sa prilično jakim protivnicima u pripremama, od kojih većina kao i mi igra europske susrete ovog ljeta, u tim susretima nije bilo pritiska kojeg će sutra naveče sigurno biti. Kako će se on odraziti veliko je pitanje i teško je prognozirati'', kazao je Osim koji nije krio da ne poznaje baš dobro sutrašnjeg protivnika:

''Oni su puno mijenjali momčad u odnosu na prethodnu sezonu, a mi imamo nekoliko video materijala upravo iz prošle godine. S druge strane, oni su nas sigurno gledali na pripremama dok mi njih nismo. Ono što bi mogla biti naša prednost jeste da znamo da su dovoljno loši da imamo neke šanse, ali isto tako da su dovoljno dobri da nas neće puno boliti eventualno ispadanje'', završio je Osim uz konstataciju da bi bio prezadovoljan pobjedom bilo kojim rezultatom.

fkzeljeznicar.com