Osim predložio HT Eronet kao sponzora za Premijer ligu BiH

Ivica Osim
Ivica Osim
U jednosatnom razgovoru Osim i Primorac osvrnuli su se na dugogodišnju suradnju Nogometnog saveze i HT Eroneta, koja je ocijenjena uspješnom te je izražena nada kako će se suradnja i unaprijediti, priopćeno je iz ovog telekomunikacijskog operatera.

Osim je predložio da HT Eronet, kao kompanija koja prepoznaje značaj nogometa i sponzorira nogometne klubove, od iduće sezone bude generalni sponzor Premijer lige Bosne i Hercegovine te da liga od sada nosi naziv HT Eronet Premijer liga Bosne i Hercegovine.

Primorac je čestitao Osimu što je kao predsjednik Komiteta napravio jako puno za nogomet u Bosni i Hercegovini u trenutku kada su mnogi mislili da od jedinstvenog Saveza neće biti ništa.

"Moram priznati kako se s radošću sjećam vaše zlatne nogometne karijere, kako ste u to doba bili autoritet na nogometnim terenima. Vidi se da taj autoritet imate i danas. Da je netko drugi bio na Vašem mjestu, nisam siguran koliko bi uspio u normalizaciji stanja u Nogometnom savezu. Svakako ćemo razmotriti ovaj Vaš prijedlog o sponzoriranju Premijer lige, jer je više nego zanimljiv i nadam se da ćemo ga i realizirati", rekao je Primorac prigodom susreta, stoji u priopćenju.

Fena