Ordabasy je blagi favorit, no na Pecari se nadaju prolazu

NK Široki Brijeg
Dodao je kako je šteta što je momčad imala samo jednu provjeru (Željezničar) prije europskog ispita, no, s druge strane, radilo se maksimalno, ostvareno je sve zacrtano i „jedva čekamo početak utakmice s Kazahstancima".

I trener Goran Sablić iznimno je zadovoljan učinjenim tijekom tri tjedna pripremnog razdoblja i vjeruje da, unatoč i činjenici da je Ordabasi u boljoj formi, odnosno da im je prvenstvo u punom jeku, Široki Brijeg na Pecari može polučiti rezultat koji bi značio realne izglede za prolaz u drugo pretkolo Europske lige.

„Dosta sam analizirao Ordabasi i mislim da se protiv njih može igrati. Odlučivat će skup sitnih detalja i zato moramo odigrati pametno. Želim da se fokusiramo prije svega na sebe i da imamo vjere u svoje mogućnosti", poručio je Sablić.

Što se tiče sastava, moguće su jedna ili dvije izmjene u odnosu na prijateljsku utakmicu protiv Željezničara. Svi su zdravi, spremni i maksimalno motivirani da uz potporu navijača odigraju pravu europsku utakmicu i upišu pobjedu.

Ulaznice se po cijeni od 10 KM i 5 KM (djeca) mogu nabaviti i u pretprodaji u klupskom fan shopu na Pecari na sam dan odigravanja utakmice (13 do 20 sati).