Ordabasy je blagi favorit, no na Pecari se nadaju prolazu

Ordabasy je blagi favorit, no na Pecari se nadaju prolazu
Dodao je kako je šteta što je momčad imala samo jednu provjeru (Željezničar) prije europskog ispita, no, s druge strane, radilo se maksimalno, ostvareno je sve zacrtano i „jedva čekamo početak utakmice s Kazahstancima".

I trener Goran Sablić iznimno je zadovoljan učinjenim tijekom tri tjedna pripremnog razdoblja i vjeruje da, unatoč i činjenici da je Ordabasi u boljoj formi, odnosno da im je prvenstvo u punom jeku, Široki Brijeg na Pecari može polučiti rezultat koji bi značio realne izglede za prolaz u drugo pretkolo Europske lige.

„Dosta sam analizirao Ordabasi i mislim da se protiv njih može igrati. Odlučivat će skup sitnih detalja i zato moramo odigrati pametno. Želim da se fokusiramo prije svega na sebe i da imamo vjere u svoje mogućnosti", poručio je Sablić.

Što se tiče sastava, moguće su jedna ili dvije izmjene u odnosu na prijateljsku utakmicu protiv Željezničara. Svi su zdravi, spremni i maksimalno motivirani da uz potporu navijača odigraju pravu europsku utakmicu i upišu pobjedu.

Ulaznice se po cijeni od 10 KM i 5 KM (djeca) mogu nabaviti i u pretprodaji u klupskom fan shopu na Pecari na sam dan odigravanja utakmice (13 do 20 sati).