Oni su budućnost HŠK Zrinjski: Mladi Plemići rođeni 2007. ponos Mostara i Hercegovine

DFA
...lijepa sportska priča stiže iz HŠK Zrinjski. Već smo pisali da su mladi Plemići jučer osvojili DFA Ligu u Sarajevu. Mladi nogometaši HŠK Zrinjski bili su superiorni i premoćno su osvojili prvo mjesto, te tako obranili prošlogodišnji naslov.

Ova sjajna generacija koju vodi legendarni trener i bivši nogometaš HŠK Zrinjski Tihomir Tiki Skoko već par godina postiže odlične rezultate.

Osim što su dva puta osvojili DFA Ligu koja se igra na nivou cijele države, mladi Plemići osvojili su prošle godine Hej ligu, i na najboljem su putu da titulu obrane i ove godine.

Osim što su mladi Plemići premoćni u okruženju u više navrata su dokazali da se mogu nositi i sa najvećim klubovima u okruženju.

Ukoliko ova generacija ostane na okupu i ukoliko joj se pruži pozornost koju zaslužuje nema sumnje da će ovi momci vrlo brzo biti nositelji igre svog Zrinjskog.

Zapamtite ova imena mladih Plemića koje trenira Tihomir Tiki Skoko: Leon Koso,  Niko Biokšić,  Zvonimir Sesar, Teo Mikulić,  Ivan Gabriel Pehar,  Luka Pušić, Filip Šakota, David Pavlović,  Antonio Arapović i Sergej Ignatkov.

HERCEGOVINA.info