FOTO  Omladinska liga Jug: Kadeti Neuma jesenski prvaci

U posljednjem kolu Omladinske lige Jug kadeti Neuma odigrali su odličnu utakmicu i slavili su u Jablanici protiv Turbine sa 3:0. Ovim rezultatom kadeti Neuma pod vodstvom mladog trenera Matića postali su jesenski prvaci. Na kraju utakmice uslijedilo je slavlje gostujućih igrača koje su upotpunili i juniori Neuma koji su također ubilježili pobjedu od 2:1.

Po povratku u Neum jesenske prvake dočekale su mlađe kategorije HNK Neuma kao i brojni roditelji i prijatelji kluba.

Posebno treba pohvaliti da kadeti i juniori Neuma nisu zaboravili na žrtvu Vukovara te su se na kraju dočeka uputili zapaliti svijeće i pomoliti se za žrtve Vukovara.

''Danas je bila jako teška utakmica, iako je protivnik posljednji na tablici, neki njihovi rezultati su bili iznenađujući jer su ekipama iz vrha Stocu i Tomislavu odnjeli bodove što dokazuje da posjeduju kvalitetu. Ozbiljno smo shvatili i pripremali se za utakmicu da nam se ne bi dogodilo kao i našim izravnim konkurentima za naslov prvaka. U zadnjih deset kola napravili smo odličan niz, imamo devet pobjeda i jedan remi. Moram se posebno zahvaliti svojim dečkima na požrtvovnosti od prve minute jer su znali što žele i po šta smo došli, a to je pobjeda koju smo i ostvarili. Mislim da smo zasluženo došli do prvog mjesta, ovo je odličan rezultat za nas. U nastavku prvenstva imat ćemo ozbiljne konkurente u našim rivalima iz Stoca koji imaju jaku ekipu sa odličnim trenerom, ali tu je još i Tomislav.'' - ističe trener Matić.

hercegovina.info