FOTO  Omladinska liga Jug: HNK Stolac pobjedama zadržao vodeće pozicije u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

KADETI: HNK Branitelj - HNK Stolac 1:2

Branitelj: Markić, Totić, Miletić, Vlahić-Puljić, Isaković, Miličević, Ćavar, Stojanović, Tole, Miočević, Vežić. Još je nastupio: Vučić

Stolac: Akrapović, Katić, Bebek, Krmek, Buzaljko, Marić, Čolić, Soldo, Katičić, Raič, Perić R. Još je nastupio Perić I.

Kadeti Branitelja i Stoca u teškim uvjetima odigrali su odličnu utakmicu. Branitelj je većim dijelom utakmice bio bolja momčad i propustio je desetak čistih prilika dok su gosti svoje prilike uspješno iskoristili. Stolac je došao u vodstvo u 12.minuti preko Perića. Branitelj uspjeva izjednačiti u 38.min kada pogađa Tole. Samo minutu kasnije ponovo Perić dovodi Stolac u vodstvo.

Drugo poluvrijeme rezultat se nije mijenjao zahvaljujući nepreciznosti domaćih igrača i golmanu Akrapoviću koji je odlično obranio par udaraca Mostaraca te odličnoj obrani Stoca, pogotovo stoperu Katiću koji je dvaput izbio loptu s gol linije. Kadeti Stoca bodovno su učvrstili prvo mjesto u kadetskoj konkurenciji.


JUNIORI: HNK Branitelj - HNK Stolac 1:2

Branitelj: Rogić, Vukoja, Grđan, Stojanović, Čović, Komlen, Lukić, Babić, Alilović, Kolobara, Knezović.

Stolac: Raguž, Subašić, Vujinović, Šutalo, Čoko, Akrapović, Bošković, Markić, Antunović, Perić, Krešić

Juniori Branitelja došli su u vodstvo kada u 18.minuti pogađa Alilović. Do kraja poluvremena obje ekipe propustile su nekoliko izglednih prilika. U drugom poluvremenu Stolac preokreće rezultat golovima Markića u 68. i 75.minuti. Ovim rezultatom Stolac je zadržao vodeću poziciju na tablici i u juniorskoj konkurenciji ispred Čapljine.

hercegovina.info