Olić: Moj je san završen, ali ostajem u Bayernu! Osim ako me prodaju

Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, Bayern, Ivica Olić, Vatreni, Hrvatska, Ivica Olić, Vatreni, Ivica Olić, nogomet, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska, Ivica Olić, hsv, wolsburg, transfer, Ivica Olić, Hrvatska nogometna reprezentacija, nogometaš, Ivica Olić, Ante Čačić, Hrvatska nogometna reprezentacija, Ivica Olić, nogometaš, Ivica Olić, Vatreni

I kad se slegnu dojmovi, kad se noć prespava, dojam ostaje gotovo isti onom odmah nakon utakmice: Bayern nema za čime žaliti! Louis van Gaal s ovom momčadi napravio je maksimum. Žao nam je što Ivica Olić i Danijel Pranjić nisu na europskom vrhu, ali Mourinhov je Inter te spektakularne madridske noći bio bolji.

Uz silnu disciplinu (opet je napadač Eto'o velik dio utakmice proveo na mjestu desnog braniča!), imao je Inter silno raspoložene Diega Milita i Wesleya Sneijdera, bilo je to dovoljno za 2:0 pobjedu.

Van Buyten nije kriv

Mjesecima se već pitamo kako je moguće da dvojica tako slabih i propusnih srednjih braniča kao što su Van Buyten i Demichelis mogu držati Bayernovu obranu? I doista je pravo čudo da je s njima dvojicom Bayern došao do samoga kraja.

– Da smo imali Lucija, pobijedili bismo – rekao nam je "off the record" Ivica Olić u "mixed zoni" nakon madridske utakmice. Nikoga nije želio optuživati, ali bio je vrlo jasan. Usput, nije naodmet podsjetiti da se baš Van Gaal lani odrekao Lucija! I najveći treneri, eto, znaju gadno pogriješiti...

Upitali smo, pak, Pranjića, je li im se Van Buyten možda ispričao u svlačionici?

– Teško pitanje... Ispričao se nije, ali ne treba sada sve svaljivati na pojedinačna leđa – govorio je Pranjić.

Naši su dečki "došli do Rima, ali je Papa nestao"! No, razloga za nezadovoljstvo nemaju i navijači su ih dvaput zvali pred sjevernu tribinu da ih pozdrave. A u nedjelju je u Münchenu bila fešta, igrači i navijači slavili su domaći Kup...

– Moj je san, nažalost, završen. Živio sam taj san cijelo proljeće, nikada neću zaboraviti ove prekrasne mjesece. Šteta je što nismo dohvatili europsku krunu, ali ja ću se cijele ove priče uvijek sjećati s osmijehom. Bilo je nestvarno, sada idem na odmor s obitelji – rekao je Olić.

Ne zanimaju me ponude

Ostajete li u Bayernu ili razmatrate ponude?

– Ne razmišljam ni o kakvim ponudama. Iza mene je prva godina u Bayernu, bila je senzacionalna i želim ostati i sljedeće sezone u ovom klubu, koji je u samome europskom vrhu. Dao sam i ja njemu nešto ove sezone, ali Bayern je mene izbacio u orbitu, imao sam čast igrati u Ligi prvaka, osvojio sam dva trofeja i bilo bi od mene nerealno i neozbiljno reći da želim otići. Jedino ako me klub poželi prodati. Što se mene tiče, ni u primisli mi nije odlazak iz Münchena – kaže Olić.

sportal.hr