Olić: Igrati u Brazilu s domaćinom kruna je karijere svakog igrača

Ivica Olić, Ivica Olić, Ivica Olić, Bayern, Ivica Olić, Vatreni, Hrvatska, Ivica Olić, Vatreni, Ivica Olić, nogomet, Hrvatska reprezentacija, Hrvatska, Ivica Olić, hsv, wolsburg, transfer, Ivica Olić, Hrvatska nogometna reprezentacija, nogometaš, Ivica Olić, Ante Čačić, Hrvatska nogometna reprezentacija, Ivica Olić, nogometaš, Ivica Olić, Vatreni

Igrati prvu utakmicu Svjetskog prvenstva i to u Brazilu s domaćinom kruna je karijere svakog igrača, kazao je hrvatski napadač Ivica Olić nakon ždrijeba skupina SP-a.

"Nisam želio skupinu s Brazilom, ne samo zbog činjenice da su vrlo jaki i domaćini već i zbog napornih putovanja koja nas očekuju. No, susret s Brazilom bit će velika čast i prilika koja se pruža jednom u životu. Domaćini će biti pod pritiskom, a mi nismo bez šansi", kazao je Olić, koji se boji utakmice s Kamerunom u srcu Amazone, Manausu.

"Putovanje i klima me zabrinjavaju, u džungli će sigurno biti preko 30 stupnjeva i velika vlaga. Mislim da su naporna putovanja i promjene klime najteži dio ove skupine", kazao je Olić.

Hrvatski branič Dejan Lovren je na svom twitter profilu napisao kakako jedva čeka otvaranje s Brazilom.

"Dobili smo tešku skupinu, ali otvaranje turnira protiv Brazila bit će nešto spektakularno, Jedva čekam", napisao je Lovren.

Fena