Okupljanje mladih bh. nogometaša danas u Zenici

Okupljanje mladih bh. nogometaša danas u Zenici

Izabranici izbornika Vinka Marinovića tako će početi pripreme za gostujuću prijateljsku utakmicu s Maltom koja je na programu 5. lipnja. Igrači će danas od 17.00 sati obaviti prvi trening. Marinović je za to okupljanje pozvao 19 igrača, a najavio je da će svima dati priliku.

- Mujakić, Demirović i Ćavar su provjereni. Imali su dobre sezone i nismo ih sada zvali jer želimo da vidimo i druge igrače. Do rujna ćemo imati još provjera i ovaj meč ćemo iskoristiti da vidimo na koga sve možemo računati - kazao je Marinović.

Na njegovom popisu su: Adnan Kanurić (Stoke), Kenan Topolović (Borac), Halid Šabanović (Sarajevo), Amar Beganović (Sloboda), Besim Šerbečić (Rosenborg), Riad Sadiku (Mouscron), Jasmin Čeliković (Inter Zaprešić), Vedran Vrhovac (Čelik), Petar Bojo (Mladost), Zinedin Mustedanagić (Ružemberok), Anel Šabandžović (Željezničar), Stefan Kovač (Čukarički), Haris Hajdarević (Željezničar), Vladan Danilović (Borac), Stipe Jurić (Široki Brijeg), Benjamin Hadžić (Hannover), Marko Brkić (Zvijezda 09), Mateo Marić (Široki Brijeg) i Nardin Mulahusejnović (Maribor).

(fena)