OFK Beograd zabranio Mihajloviću ulazak na stadion!

Međutim, kada je poslao zahtjev za ulaznicama, klub mu ih je navodno odbio dati! Štoviše, iz izvora bliskih Srpskom nogometnom savezu navodno su Mihajloviću iz OFK Beograda poručili da je persona non grata, odnosno da nije dobrodošao na Omladinski stadion.

Srpski mediji,  a prije svih Novosti, tvrde da se očito radi o kulminaciji verbalnog rata između predsjednika OFK Beograda Zvezdana Terzića i Siniše Mihajlovića, a vjerojatno i nastavku obračuna s Tomislavom Karadžićem, s kojim se Terzić zaratio prije mjesec dana zbog "očajnog vođenja Saveza".

Po službenoj verziji Terazija, iz FSS-a su se javili Romantičarima dan prije utakmice i tražili ulaznice za svečanu ložu u ime Siniše Mihajlovića. Nekoliko sati prije početka utakmice još nije bilo službenog odgovora s Omladinskog stadiona, no, neslužbenim je kanalom poručeno da srpski izbornik nije dobrodošao u domu OFK Beograda!

Što je najveći paradoks, utakmica nacionalnog kupa u organizaciji je Saveza... Međutim, ključevi stadiona u rukama su klubova. Mihajlović zato nije ni krenuo na utakmicu budući mu je bilo jasno da neće moći ući u ložu.

Iz OFK Beograda, pak, stiže suprotna verzija. Prema njima, četiri su ulaznice čekale izbornika, ali ne za ložu, već za zapadnu tribinu...

- Ulaznice su bile ostavljene na vratima i po njih je trebao doći Milivoje Mirkov. Je li ih uzeo ili ne, to već ne znam - nonšalatno će predsjednik OFK Beograda Zvezdan Terzić.

Kada je čuo Terzića, srpski povjerenik za sigurnost pri FSS-u Milivoje Mirkov nemalo se iznenadio:

- Što?! Upravo se vraćam s utakmice u Jagodini i nemam pojma o čemu taj čovjek priča. Ta izjava nema nikakve veze s istinom! Ja sam zadužen za sigurnost, pa nisam "batler", zašto bih ja išao nekome po ulaznice? Smiješna priča - sarkastično se nasmijao.

Najnovija situacija, prilično ponižavajuća i tragikomična za jednu ozbiljnu nogometnu naciju, dokaz je kako funkcioniraju stvari u srpskom nogometu. Bolje rečeno, kako ne funkcioniraju.

Potpuna razjedinjenost kulminirala je igrom pokvarenih telefona, kao rezultat Terzićevih riječi nakon poraza od Hrvatske da "menadžer Sergio Berti Mihajloviću slaže reprezentaciju", na što je Mihajlović odgovorio u svom stilu:

- Baš briga mačku što miševi misle o njoj!

Sudeći po posljednjem događaju, izgleda da i miševe baš briga za mačku..., javljaju srbijanski mediji!