Održana tradicionalna GOŠK-ova ''Plavo-bijela noć''

GOŠK Gabela

Nazočni su bili igrači Dinama i Lokomtive te predstavnici Goška i Čapljine, a u zabavnom dijelu programa nastupili su: grupa Galeb, Rahan i Pero, klapa Metković, bećarski sastav '' Trojani '', a atmosferu je do usijana doveo gost večeri Halid Bešlić.

Voditeljica Ružica Prskalo pozdravila je potom uvažene goste večeri, a to su bili: načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, Federalni ministar kulture i športa Gavrilo Grahovac, dopredsjednik Doma naroda parlamenta Federacije BiH Stjepan Krešić, gradonačelnik grada Metkovića i saborski zastupnik Stipe Gabrić - Jambo, ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Damir Ljubić, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi Luka Faletar, savjetnik premijera ministra financija Federacije BiH Donko Jović, direktor NK Čapljina Damir Jovanović - Dama, predsjednik NK Čapljina Danijel Jović, predstavnik NK Lokomotiva Tin Dolički, predsjednik NK Široki Brijeg Mijo Jelić, te gost večeri, gospodin Halid Bešlić

Program je započeo izvođenjem himni Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske, ali i himnama klubova koji su nastupili na memorijalnom nogometnom turniru Andrije Ankovića u Gabeli. Nakon toga, nazočne je pozdravio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, koji se zahvalio gostima i istaknuo da se iz godine u godinu u organizaciji turnnira Andrije Nakovića vidi napredak i pomak prema profesionalizmu.
Gostima se potom obratio i Gavrilo Grahovac, Federalni ministar kulture i športa, koji je proglašen počasnim mještaninom naseljenog mjesta Gabela. Gospodin Grahovac čestitao je na organizaciji i izrazio osobno zadovoljstvo zbog toga što se u Gabeli osjeća kao u rodnom mjestu.

Zabavni dio večeri započeo je nastupom grupe Galeb, klape Metković, bećarske skupine '' Trojani '', gabeljana Pere i Rahana koji su izveli svoje pjesme i predstavili glazbeno blago Gabele okupljenim gostima. No atmosferu je doslovno do usijanja svojim nastupom doveo gost večeri, Halid Bešlić, koji je izvođenjem pjesama '' Miljacka '', '' Dvadeseta '', '' Stara kuća '' i dr. čak i one najpasivnije uspio prizvati na plesni podij. Čak je i nekolicina Dinamovaca oduševljeno pjevala Halidove pjesme.

čaportal.info