Odigrana su još četiri susreta malonogometnog turnira Crnač 2015

Odigrana su još četiri susreta malonogometnog turnira Crnač 2015
Evo i rezultata:
19:30h - Moja mater te traži vs Kalahari - 7:5 (2:2)
20:30h - Udruga Beta vs Caffe Robo - 4:1
21:30h - Kruševo vs MZ Trn - 10:2
22:30h - HSP. Dr. Ante Starčević vs Reklame Roland - 5:2

Prva utakmica donijela nam je prve kaznene udarce na ovogodišnjem izdanju turnira. U vrlo otvorenoj utakmici s pregršt prilika niti jedna ekipa nije uspjela prelomiti utakmicu u svoju korist. Nošeni brojnom publikom momci ekipe Moja mater te traži su bili sp(r)etniji u izvođenju kaznenih udaraca te su tako prošli dalje.
Druga utakmica pružila je ono što se očekivalo od ove dvije ekipe. Bila je to tijesna i totalno neizvjesna utakmica od početka do gotovo samoga kraja. Pred kraj utakmice ekipa Udruga Beta (za koju igraju momci ekipe MNK. Ustanik iz Hrvatske) dolazi do vodstva a potom i to povećanja rezultata, ponajviše zbog toga što je ekipa Caffe Robo igrala tzv. vratar-igrača.

U trećoj utakmici večeri mlada ekipa MZ. Trn nije mogla mnogo toga napraviti protiv jako dobre ekipe Kruševa. Ekipa Kruševa je od samoga početka kontrolirala utakmicu te tako došla do pobjede.
U posljednjoj utakmici večeri gledali smo vrlo dinamičnu utakmicu sa mnogobrojnim prilikama na obje strane. Ipak, za nijansu boljom se pokazala ekipa HSP. Dr. Ante Starčević koja tako prolazi dalje.

Raspored za ponedjeljak, 22. 6.
19:30h - Došli smo da ostanemo zadnji vs Kumovi
20:30h - Kavana Kod Duje vs Svadbeni salon Bagušić Tropicana Posušje
21:30h - Mokro vs Studenti
22:30h - Mnk. Seljak Livno vs Mnk. Bijeli
Zasigurno nas očekuju odlični susreti koje ne bi trebali propustiti stoga vas očekujemo u što većem broju.