Odigrana su još četiri susreta malonogometnog turnira Crnač 2015

Odigrana su još četiri susreta malonogometnog turnira Crnač 2015
Rezultati 28. 6., nedjelja:
19:30h - Grafix Vekić promet vs Došli smo da ostanemo zadnji - 3:2
20:30h - Europrodukt Imotski vs Kavana Kod Duje - 5:4
21:00h - Brekston vs Bušići - 4:0
22:00h - Romana Čitluk vs Škripari - 2:1

U prvom susretu večeri gledali smo vrlo izjednačenu, tvrdu i dosta grubu igru u kojoj je kao pobjednik izašla ekipa Grafix Vekič promet. Valja istaknuti kako su kod ekipe Došli smo da ostanemo zadnji čak dva igrača dobila crveni karton.

Odličnu utakmicu gledali smo između ekipe Europrodukt Imotski i ekipe Kavana Kod Duje. Ekipa Europrodukta je vrlo atraktivnom, strpljivom ali brzom igrom diktirala tempo utakmice te su čak imali i vodstvo od 5:2 nekoliko minuta prije kraja utakmice. Ipak, vrlo uporna ekipa Kavane Kod Duje se nije predala te su zamalo izjednačili susret. Tko zna što bi bilo da smo gledali kaznene udarce.
U trećoj utakmici ekipa Brekston je demonstrirala zašto slove kao jedan od favorita za završnicu turnira. Sve pohvale idu i mladoj ekipi Bušići na prikazanoj igri. Bili su i više nego dostojan protivnik ekipi Brekstona.
Sraz između ekipe Romana Čitluk i ekipe Škripari protekao je u vrlo dinamičnom stilu a sama igra bila je izrazito visokog tempa. Obje su ekipe imale mnogobrojne prilike no ipak kao pobjednik je izašla ekipa Romana Čitluk, ponajviše zahvaljujući svome vrataru koji uz odlične obrane dao i gol, pokazalo se pobjedonosni.


Raspored za ponedjeljak, 29. 6.
20:30h - HMNK. Stolac vs M&M
21:30h - Moja mater te traži vs Brekston
22:30h - Korak-Cosmos vs Europrodukt Imotski

Teško je izdvojiti bilo koju utakmicu kao utakmicu večeri. U prvoj utakmici iskusna ekipa Stolac protiv mlade ali odlične ekipe M&M. Druga utakmica večeri donosi nam sraz ekipe koja slovi kao najomiljenija ekipa među gledateljima protiv odlične ekipe Brekstona. Posljednja utakmica večeri nam zasigurno uzbudljiv i neizvjestan sraz dvije odlične ekipe. Vidimo se!