FOTO  Obitelj Vojnić Cibalia-Zrinjski: Malo nam za sriću triba

Obitelj Vojnić Cibalia-Zrinjski: Malo nam za sriću triba
O ovoj velikoj i hrabroj obitelji i o njihovoj ljubavi prema Cibaliji pisali smo nekoliko puta, a priča se nastavila jučer u Gabeli i Mostaru.

Stjepan je ovih dana dodatno bolestan i rijetko tko bi se sa njim uputio izaći negdje u susjedstvo, ali njihova ljubav za nogometom i godinama očekivana utakmica između Cibalije i Zrinjskog, dovela ih je i do Hercegovine.

Na turniru u Gabeli susret sa svojim ljubimcima iz Cibalije, ali i sa Danielom Stojanovićem uljepšao je dan našem hrabrom Stjepanu. Rezultat utakmice najmanje je bio bitan jer upravo pobjedili su Vojnići skupa sa svojim Stjepanom i nogometašima Zrinjskog i Cibalije.

Nakon utakmice, nastavak druženje uslijedio je u mostraskom restoranu MENZA. Ugodna atmosfera, domaća hrana, uz ljubazno osoblje riječi su kojima se može opisati atmosfera u restoranu. Uslijedilo je fotografiranje sa drugim gostima, a posebno su oduševljena bila djeca jer su imala prigodu biti u društvu s nogometašem Zrinjskog Stojanovićem.

Nakon svega citirat ćemo još samo riječi Daniela Stojanovića napisane na njegovom fb profilu: "Malo nam za sriću triba".

HERCEGOVINA.info