Nastavljen malonogometni turnir Krehin Gradac 2014

malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, Krehin Gradac, malonogometni turnir, Krehin Gradac, malonogometni turnir, finale

U neizvjesnoj i tvrdoj utakmici s pregršt prilika s obje strane i sjajnim obranama golmana Optika Bevanda je uspjela izboriti prolaz s minimalnom pobjedom od 1:0 pogotkom Josipa Boškovića.

U drugom susretu sastale su se domaće ekipe svadbeni salon Ana Neri vs Brasil 7:6.
Zasigurno najzanimljiviji meč veceri popraćen aplauzima i smijehom od strane publike. Strijelci za s.s.Ana Neri: Krešimir Pinjuh 3, Ivan Rozić 2 i po jedan gol Darko Ivanković i Vedran Pehar. Za Brasil su pogodili: Tomislav Raguž 2, Ivan Jurić 2 i po jedan pogodak Ivan Šakota i Marin Zubac.

U trećem susretu igralo se izmedju:Trn Wwin/Dado transport vs Auto praona Smoljan 5:2. Nakon početnih odmjeravanja ekipa u prednost je stigla momčad a.p.Smoljan pogotkom Dena Proleta, ali nakon toga Trn Wwin/Dado transport uspijeva da preokrene rezultat u svoju korist pogocima Andjel Čolak 3, Ivan Soldo i golman Bože Soldo uspijeva pogoditi preko cijelog terena. Za a.p.Smoljan uspio je još pogoditi Danijel Rebac.

U  četvrtom susretu veceri sastale su se ekipe: X Mobile/Mobitel Shop vs svadbeni salon Antonela 0:4
U četvrtom susretu s.s.Antonela dugo je pokušavala slomiti otpor X.Mobile/Mobitel shop, i to uspijevaju u samoj završnici sa čak  4 pogotka.
Golove su postigli: Filip Barić 2 i po jedan gol Mateo Nikše i Davor Martinović.
Turnir se nastavlja u Petak 25.7.2014.
20:30 Dragicina vs MNK Dragovoljac
21:30 Studio Keramike Brotis vs Karliko (poslastica večeri)
22:30 MNK Tici vs HMNK Stolac