Novo pojačanje Hajduka stiže iz Arsenala?!

GOŠK Gabela, Hajduk, hnk gošk, Rhys Murphy, Hajduk, pojačanje, Hajduk, Ivan Lendrić, primorac, HNK Hajduk
Hajduk nastavlja sa zimskim trgovanjem. Bijeli su i dalje posvećeni prodajama, posebno braće Sharbini, Vukušića i Maloče, a svakodnevno im se nude igrači. Japanac Ienaga još nije otpao, a ponuđen je Rhys Murphy, napadač iz pričuvne momčadi Arsenala koji je odigrao čak i neke utakmice za prvu momčad, ali Arsene Wenger na njega više ne računa.

Menadžer Topnika ga besplatno pušta u Hajduk, a jedini je uvjet da u budućem transferu Arsenal ima 25 posto od odštete. No, Murphyjevi su novčani apetiti previsoki, traži više od 100 tisuća eura po sezoni.
Dok se traže adekvatna pojačanja za nastavak sezone, ispred otrcane svlačionice na travnjaku Dalmatinca u splitskom kvartu Spinut, nekoliko stotina metara od Poljuda, okupilo se društvo koje Hajduk godišnje stoji više od milijun eura. Na petak 13. s treninzima su započeli otpisani Milićević, Vejić, Luštica, Buljat, Tičinović, Režić, Jozinović i Barišić, svaki sa svojom sudbinom - posudbe, prodaje, raskida ugovora.

Pod paskom trenera Zdenka Adamovića, trčali su oko devet kilometara po Marjanu. Nikola Sarić zakasnio je, nije mu bilo lako pronaći teren Dalmatinca. A svi su prije toga morali u Poljud po opremu.

Nema više mjesta za opremu otpisanih na policama prve momčadi. Premda su bili najavljeni, nisu se pojavili Tomasov, Subašić i Trebotić. On bi se trebao treningu priključiti u subotu, a zadarski dvojac slobodan je do ponedjeljka. Nadaju se obojica i da neće morati trenirati na travnjaku Dalmatinca.

Sportski.net