Novi srpski 'heroj' iznenadio izjavom nakon nereda!

stefan mitrović, srbija albanija
"Vidio sam na raznim stranicama, forumima i društvenim mrežama da me tretiraju kao junaka, ali ne bih to potencirao. Moj čin je bio isključivo sportski i smatram da sam napravio ono što bi učinio svaki profesionalni nogometaš na svijetu. Sudac je prekinuo utakmicu zbog tog helikoptera i želio sam da ga dohvatim i predam četvrtom sucu kako bismo nastavili igrati nogomet", kazao je Stefan Mitrović.

Nakon što su se tenzije dizale danima, a sve eksplodiralo na terenu i tribinama, lijepo je vidjeti da postoje i hladne glave, koje su samo željele igrati nogomet. Na pitanje da li je cilj Albanaca bio isprovocirati prekid, Mitrović je za Kurir rekao:

"Uopće ne bih ulazio koji je bio njihov cilj. Mi smo na terenu pokazali da smo kvalitetni i uvjeren sam da bismo pobijedili da je utakmica odigrana do kraja. Nažalost, dogodilo se to što se dogodilo i utakmica je prekinuta."

UEFA će 23. listopada donijeti odluku, a zasad se zna da Srbe će krovna nogometna udruga istražiti Srbe po pet točaka, a Albance za 'samo' dva grijeha.

Sportski.net|D. J.