Novi šok: Messi nije spreman za Svjetsko prvenstvo

Lionel Messi, barcelona, barcelona, Lionel Messi, messi, primera, najbolji igrač, Liga prvaka, Lionel Messi, apoel, leo messi, Međugorje, FC Barcelona, PSG, Liga prvaka, Manchester City, Bayer, FC Barcelona, Kup kralja, Lionel Messi, Lionel Messi, sunspenzija
Fernando Signorini je kondicijski trener Argentine, a na Svjetskom prvenstvu je posljednjih dana najviše brinuo u Lionelu Messiju. Njegove izjave treba uzeti zaozbiljno, makar zvučalo i ovako surovo.

Signorini je, naime, u razgovoru za španjolski dnevnik Sport izjavio kako je Messi nespreman došao na prvenstvo, točnije, preumoran da bi se oporavio i zaigrao kako zna.


Maradona streljao igrače

"Šteta se ne može popraviti više. On je jednostavno preumoran. Messi je čudo genetike. On u jednom pokretu napravi njih šest i više. To je veliko opterećenje. Ljudi možda misle misle da će on kao najbolji na svijetu iskazati i na SP-u, ali ja u to ne vjerujem. Po meni, mogao bi zablistati na Mundijalu 2014. godine. Pa on je ove godine odigrao 70 utakmica", izjavio je Signorini i tako odao dobro čuvanu tajnu argentinskog tabora.

Znakovito je i da su Argentinci demantirali ovu vijest. Učinio je to službeni doktor reprezentacije Donato Villani.

"Nismo primjetili da s njim ima problema. Trenira jednako kao i svi drugi", kratko je izjavio Villani.

Tko je u pravu? Vidjet ćemo već u subotu kad na Ellis Parku u Johannesburgu igraju Argentina i Nigerija u prvom kolu skupine B. Pratite veliki okršaj uživo na net.hr-u od 16.00.
Net.hr