Nogometni savez BiH: Nacionalizmu i šovinizmu nije mjesto na tribinama stadiona

nsbih, vijest, transferi igrača, nogometni savez BIH, priopćenje, nogometni savez BIH, priopćenje, nogometni savez BIH, Rusija, utakmica

Povodom događanja na utakmici 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine odigranoj između NK Široki Brijeg i FK Zvijezda 09 dana 01. studenoga na stadionu Pecara u Širokom Brijegu, NS/FS BiH se oglasio priopćenjem za javnost.

Administracija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine prikuplja relevantne informacije službenih lica sa ove utakmice. Nakon što budu zaprimljeni svi službeni dokumenti s jučerašnje utakmice, nadležni organi NS BiH će poduzeti dalje korake u skladu s relevantnim pravilnicima i propisanim procedurama.

Na osnovu izvještaja službenih lica, a u skladu s propisima, NS BiH pokrenuti disciplinski postupak. Po okončanju istog nadležni organi NS BiH će donijeti adekvatne odluke. Nacionalizmu i šovinizmu nije mjesto na tribinama nogometnih stadiona.

NS BiH će se, kao što je činio uvijek do sada, u punom kapacitet boriti protiv ovakvih pojava poduzimajući zajedničke aktivnosti sa nadležnim organima i institucijama Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz NS BiH.