Nogometaši Zrinjskog večeras u 19 sati protiv OB-a

HŠK Zrinjski

... kapetana Marija Ivankovića i Damira Džidića, a na njihova u momčadi trebali bi zauzeti Aničići, točnije Josip i Marin. Kapetansku vrpcu večeras će nositi Toni Šunjić.

Na golu Plemića trebao bi stajati Igor Melher. Zadnju liniju trebali bi činiti Mirza Rizvanović, Toni Šunjić, Marin Aničić i Josip Aničić. U veznom redu svoje mjesto bi trebali naci Mladen Žižović, Pavle Sušić, Nemanja Stjepanović, Vlado Zadro i Vernes Selimović, a trener Dragan Jović na teren bi trebao poslati samo jednog napadača i to Matu Dragičevića.

Mnogi navijači se pitaju ''da li se ovi gore potpisani momci mogu suprostaviti iskusnoj momčadi OB-a''. Sigurno da mogu. Uz veliko zalaganje rezultat sigurno neće izostati. Ipak, ovi momci su već uradili zacrtano. Preskocili su dvije prepreke što inače i iskusnijim ekipama iz BiH nije polazilo za nogom. Ovaj put nemaju što izgubiti. Već su dobitnici.

Nogometaši Ob-a su odučni sve dileme riješiti već u večerašnjoj utakmici. Za službenu stranicu kluba kapetan OB-a iskusni Chris Sorensen izjavio je da o Zrinjskom ne zna puno, te da su prošle sezone igrali sa Rabotničkim kojeg su u dvije utakmice savladali ukupno 7:3.

''Objektivno trebali bi proći dalje, jer smo vjerojatno jača momčad, međutim, ne znamo nja kojoj su oni razini. Ne znamo ni kakva je kvaliteta momčadi iz San MArina koju su izbacili. Vjerujem da ih možemo držati dalje od gola i zabiti recimo tri puta. To bi riješili sve dileme, istakao je za službenu stranicu kluba kapetan Sorensen.

Utakmica je zakazana za 19:00 sati na stadionu TRE-FOR Park, a nogometaši Zrinjskog bi i u dalekoj Danskoj trebali imati potporu svojih navijača.

Foto i tekst: Hercegovina.info