FOTO  Nogometaši Zrinjskog rođeni 2009. sa stopostotnim učinkom u DFA ligi

zrinjski 2009

Zrinjski bijeli danas su odigrali tri utakmice i u sve tri su slavili, tako da i dalje imaju stopostotan učinak i vrlo su blizu nastupa na završnom turniru u Sarajevu.

U prvoj utakmici mladi Plemići su slavili protiv Međugorja sa 5:1. Golove za Zrinjski su postigli: Škrobo 2 gola, a po jedan gol su postigli Buhovac, Kudić i Džidić.

U drugoj utakmici mladi Plemići su bili bolji od vršnjaka iz HNK Višići rezultatom 3:2. Golove za Zrinjski su postigli: Škrobo 2 gola i Matić jedan gol.

U trećoj utakmici susrele su se dvije ekipe Zrinjskog. Ekipa Zrinjski bijeli (koja inače nastupa u crvenim dresovima op.a.) slavila je pobjedu protiv Zrinjski crveni (koji inače nastupaju u plavim dresovima op.a.) sa 4:0. Golove su postigli Krešić, Miletić, Buhovac i Kudić.

Ekipa Zrinjski bijeli (nastupaju u crvenim dresovima op.a.) odigrala je do sada sedam utakmica i slavila isto toliko pobjeda. Mladi Plemići skupili su 21 bod i već su dosta bodova "pobjegli" ostalim ekipama.

Zrinjski crveni (nastupaju u plavim dresovima op.a.) danas su odigrali također tri utakmice u kojima su zabilježili dva poraza i jednu neriješenu. U prvoj utakmici danas, Plemići su poraženi od ekipe NK Mostar 3:0. U drugoj utakmici odigrali su neriješeno sa ekipom Međugorja 2:2. Oba gola za Plemiće postigao je Drežnjak. Treću utakmicu odigrali su protiv ekipe Zrinjski bijeli te su poraženi sa 4:0. 

Ekipu HŠK Zrinjski dječaci rođeni 2009. godine vodi trener Dragan Vrdoljak.

HERCEGOVINA.info