FOTO  Nogometaši Zrinjskog otputovali za Sloveniju

HŠK Zrinjski, HŠK Zrinjski - NK Maribor

... gdje će dočekati uzvratnu utakmicu predkola Lige prvaka protiv Maribora, koju Plemići igraju u srijedu 23.07. sa početkom u 20:30 sati.

U nastavku pročitajte što su za naš portal rekli neki od nogometaša Zrinjskog:

Pero Stojkić: Nadam se da će biti dobra utakmica. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ono po šo i idemo, a to je prolaz u dalje natjecanje

 Anto Radeljić:  Nadam se dobroj predstavi, i da ćemo mi dati gol na vrijeme i tako se približiti prolasku u iduće pretkolo. Nadam se da će biti puno naših navijača kojima želim sretan put i siguran sam da ćemo uz njihovu pomoć do pozitivnog rezultata.

Stevo Nikolić:Idemo u Maribor sa ambicijama da prođemo u naredno pretkolo. Pokazali smo ovdje da možemo da se nosimo odlično s njima, i da to nije ekipa kakva je predstavljena. Imamo kvalitet, imamo želju i svi se nadamo da ćemo proći dalje.

 Deni Simeunović: Nadamo se da ćemo ovaj dobar rezultat iz prve utakmice potvrditi u Mariboru, te da ćemo zabiti pogodak i vratiti se s pobjedom u Mostar. Navijači neka budu uz nas kao što su bili i do sada, ja se nadam da ih nećemo iznevjeriti.

 Krešimir Kordić: Idemo gore dati svoj maksimum i probati napraviti iznenađenje, te se plasirati u 3. pretkolo Lige prvaka. Navijačima poručujem da nam po tko zna koji puta budu najveća podrška i naš 12. igrač. Molim ih da ne nasjedaju na provokacije, te da probamo zajedno izboriti povoljan rezultat, te isti proslaviti poslije utakmice.

 Autobus sa nogometašima Zrinjskog smo ispratili sve do izlaska iz općine Mostar.

HERCEGOVINA.info