Nogometaši Zrinjskog danas počinju pripreme

Dragan Perić i Dragan Jović

Još uvijek se ne zna na koje će nogometaše stručni stožer računati u novoj sezoni, ali puno toga bit će poznatije danas nakon prvog okupljanja. Zrinjski su napustili neki od stožernih nogometaša iz prošle sezone. Krešimir Kordić, Danijel Stojanović, Goran Marković, Igor Žuržinov, Prince Bobby , Stanley Afedzie i Igor Musa nisu više nogometaši HŠK Zrinjski. Dragičević može otići ukoliko pronađe inozemni angažman, dok se još ne zna da li će na prozivci pojaviti Žižović koji je slobodan igrač.

Ono što je sigurno jeste da su novi Plemići Vladimir Todorović  lijevi bočni nogometaš koji stiže iz redova trebinjskog Leotara, i Nemanja Stjepanović koji je igrao za Laktaše i Modriču na poziciji zadnjeg veznog nogometaša.

Stručni stožer Jović-Perić je pozvao na prvu prozivku šestoricu dojučerašnjih juniora, a sasvim sigurno je da će se na prozivci pojaviti još nekoliko nogometaša koji će se probati nametnuti struki.

Nogometaši Zrinjskog bit će do četvrtka u Mostaru, a zatim idu na sedmodnevne pripreme na Kupres. Po povratku sa Kupresa odigrat će se dvije utakmice sa Zagrebom i Širokim Brijegom, i tek nakon njih znat će se na koga stručni stožer računa u narednoj sezoni.

Upitan status Matea i Pavla Sušića

Ono što je podiglo dosta prašine ovih dana jeste status dvojice Sušića. Pojavile su se informacije da stručni stožer ne računa na dva Sušića, a da li je to samo kalkulacija ili je informacija točna pokazat će današnje okupljanje.

Krešimir Kordić startao pogotkom za svoj novi klub

Sada već bivši nogometaš Zrinjskog Krešimir Kordić startao je za svoj novi klub pogotkom. Slovan iz Bratislave pobijedio je niželigaša Bošany (8:0), a Krešo je poentirao u prvom dijelu.

Za kraj dvije vijesti koje nemaju veze sa nogometom, ali imaju sa bivšim i sadašnjim nogometašima Zrinjskog. Jučer je vratar Zrinjskog postao otac, dok je bivši kapetan Plemića uplovio u bračnu luku, te im od srca obojici čestitamo.

hercegovina.info