Nogometaši GOŠK-a danas igraju povijesnu utakmicu

Ova utakmica od povijesnog je značaja za nogometaše GOŠK-a, jer bi eventualnom pobjedom osigurali ulazak u Premijer ligu BiH, što bi bilo na ponos čapljinskoj športskoj obitelji, jer bi napokon imali jedan nogometni klub u najvišem rangu nogometnog natjecanja u Bosni i Hercegovini.

Također, Upravni odbor nogometnog kluba GOŠK Gabela sazvao je hitan sastanak i dostavio nam priopćenje, za koje su tražili da bude objavljeno na portalu, pa priopćenje prenosimo u cijelosti.

''Zatečni som priopćenjem MZ Gabela objavljenim na portalu gabela-online.com, i zbog toga reagiramo ovim priopćenjem. Nemojte se radovati nečemu što ne podupirete i ne pomažete, a većina ove MZ je svojim djelima dokazala je je protiv djelovanja ovoga kluba. Sramotno je da se ograđuje od NK ''GOŠK'' i jamči da nisu sponzori i da nisu nikada dali niti jednu marku najuspješnijem klubu u bih od strane Hrvata.

Drago nam je da svi znaju da ste i sami iznijeli činjenicu kako niste sponzor kluba i da već ne stojite iza kluba koji djeluje iz naselja koje broji 1200 stanovnika, a svaki novi dan piše svjetsku nogometnu povijest. I sami znate da ovom pobjedom NK GOŠK ulazi u u Premijer ligu BiH i da je to prvi put u svjetskoj nogometnoj povijesti da klub iz naselja koje broji 1200 stanovnika ulazi u najviši rang državnog natjecanja.

Ali sva sreća da smo hitno reagirali i pronašli sponzora u našoj bratskoj Mjesnoj zajednici Gabela Polje, koja je razumjela probleme i poteškoće kluba te nam pomogla da financijski pokrijemo ovu povijesnu utakmicu za gabeoski, čapljinski i hrvatski nogomet u BiH.

MZ Gabela, hvala vam na nerazumijevanju.'' - stoji u priopćenju koje potpisuje Upravni odbor nogometnog kluba GOŠK Gabela.

NK GOŠK Gabela/ČAportal