FOTO  Nogometaši Bjelopoljca proslavili osvajanje titule prvaka HNŽ i ulazak u viši rang

fk bjelopoljac
... Hercegovačko-neretvanske županije, a titulu je proslavio domaćom pobjedom protiv Lokomotive.

Tim iz Bijelog Polja je pred više od stotinu gledatelja u slavljeničkoj atmosferi slavio rezultatom 7:0, a golove su postigli Jazvin, Fejzić, Fazlagić (četiri puta) i Mulić. U 16 odigranih mečeva ove sezone Bjelopoljac je skupio 38 bodova pri čemu je postigao 50 golova i primio samo 11.

Po završetku utakmice protiv Lokomotive ekipi iz Bijelog Polja je dodijeljen šampionski pehar koji je podigao kapetan Senad Brekalo.

Klub je na početku sezone osvojio i Kup Hercegovačko-neretvanske županije tako da je sezonu zaokružio s dva trofeja. O velikom uspjehu Bjelopoljca govorio je i trener Adnan Ademović.

"Sretan sam zbog osvojene titule koja dolazi kao nagrada za rad koji traje cijelu sezonu. Moram pohvaliti rad i trud svih igrača koji su bili redovni na treninzima čime su pokazali da im je stalo do ovog uspjeha. Također, pohvale idu i čelnicima kluba koji su nam osigurali potrebne uvjete za jedan ovakav rezultat. Nadam se da je ovo samo novi početak jedne lijepe nogometne priče", kazao je Ademović.

FK "Bjelopoljac" je nastao 1947. godine i krajem prošle godine proslavio je 70. rođendan. Klub već posjeduje stadion na kojem povremeno treniraju ekipe iz Premijer lige BiH, kao i FK Velež, a u siječnju su počeli radovi na unaprjeđenju uvjeta na stadionu pored kojeg se nalazi i mali teren s umjetnom travom, priopćili su iz ovog kluba.