Nogometaši BIH obavili prvi trening u Hrasnici

reprezentacija BIH, Safet Sušić, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, kvalifikacije za ep, kvalifikacije za ep, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, saša papac, Safet Sušić, Safet Sušić, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH, Brazil, Safet Sušić, reprezentacija BIH, Safet Sušić, reprezentacija BIH, reprezentacija BIH
Dolaskom vratara Asmira Begovića i Harisa Medunjanina ekipa je kompletirana, pa je izbornik Safet Sušić na raspolaganju imao sve pozvane igrače. Odvojeno je trenirao Kenan Hasagić, koji bi zbog ozljede mogao da propusti susret s Luksemburgom.

"Hasagić je ozljeđen, trenira odvojeno i upitan je njegov nastup u susretu s Luksemburgom. Naš liječnički tim učinit će sve da ga pripremi za utakmicu", kazao je Sušić uoči treninga.

Izbornik bh. momčadi još jednom je kazao da kompletan stručni stožer trenutno razmišlja samo o utakmici s Luksemburgom,, koja je za njega mnogo bitnija od susreta s Francuzima.

"Ne smije biti opuštanja jer nijedna utakmica nije dobijena dok se ne odigra. Očekujem težak susret protiv ekipe koja će se vjerovatno braniti sa devet igrača. Već su napravili nekoliko iznenađenja, a mi moramo učiniti sve da protiv nas ne naprave senzaciju. Nadam se da ćemo probiti njihov bedem i pronaći rješenje", kazao je Sušić.

Fena