FOTO/VIDEO  Nogometaše Hajduka u cik zore na Poljudu dočekalo 1000 navijača

Nakon slavlja na Maksimiru, igrači Hajduka feštu su preselili u autobus kojim su krenuli za Split. Pjesma nije prestajala gotovo cijelim putem, no tek je dolazak u Split značio pravo slavlje pred svojim najodanijim navijačima.

 

Njihovi su im navijači priredili prekrasan doček. Njih oko 1000 u pet sati ujutro pjesmom, bakljama i skandiranjem dočekali su osvajače Rabuzinovog Sunca. S prvim zrakama sunca otvorena je i zapadna tribina poljudske ljepotice, a Torcida je znala nagraditi svoje heroje koji su na Poljud donijeli prvi trofej nakon tri godine.

Po dolasku na Poljud opustili su se i predsjednik Marin Brbić te član NO-a Nikola Koceić Bilan koji su po izlasku na poljudski travnjak zapalili bengalke. Nakon polusatnog slavlja s najvjernijim navijačima, iscrpljeni igrači 'bilih' napokon su krenuli svojim kućama.

- Zaslužili smo trofej, teško smo radili za njega i hvala svim ljudima u klubu i onima koji su nas došli podržati - rekao je kapetan Mario Maloča.

Do kraja sezone ostala je Hajduku još jedna utakmica. U nedjelju gostuju kod prvaka na Maksimiru i ne treba sumnjati da će splitski navijači još jednom napuniti južnu maksimirsku tribinu. Ako ništa drugo, onda iz zahvale za osvojeni Kup, prvi trofej nakon tri godine posta.

24sata.hr