NK ''Split'' -NK ''GOŠK'' 1:0

Ova utakmica trebala se odigrati u subotu, 22. siječnja, no zbog loših uvjeta na terenu utakmica je odložena i odigrana je danas, i to na pomoćnom terenu GOŠK-a, jer je glavni teren potpuno oštećen uslijed obilne kiše i utakmica odigranih u petak i subotu.

Utakmica je odigrana u opuštenom ugođaju, a i jedan i drugi trener priliku za igru dali su svim igračima, posebice mladim nadama klubova, koji inače tijekom sezone nemaju zapaženu minutažu.

Prvo poluvrijeme završilo je rezultatom 0:0, sa koncentracijom igre na sredini terena, i sa odmjeravanjem snaga. Drugo poluvrijeme pružilo je nešto kvalitetniju igru, a u 56. minuti Joško Parać postiže zgoditak za vodstvo Splita 1:0. Do kraja utakmice i jedna i druga ekipa stvorile su par prilika za zgoditak, no golmani su danas odlično obavljali svoj posao, pa je konačan rezultat utakmice ostao 1:0 za ekipu NK ''Split''.

Trener NK ''Split'' Ivan Katalinić za Čapljinski portal je kazao: '' Danas je teren bio dosta težak za igru, i unatič tome što domaćin bolje poznaje prilike na terenu od nas ipak smo se dobro snašli i uspjeli pobijediti GOŠK-a i osvojiti treće mjesto na turniru. Igrali smo dobru obranu i niso dopuštali da nas se iznenadi. Pripremama sam zadovoljan, iako nam je ovo tek 12 dan priprema. Turnir je zaista bio kvalitetan, sve ekipe pokazale su borbenost, a organizacija je bila na visokoj razini.''

Zdravko Jakiša | ČA::portal