NK Sloga: Renato i Mišić u Vučićevom kadru

nk sloga ljubuški, HNK Brotnjo, nk sloga, nk sloga ljubuški, Damir Vučić, nk sloga ljubuški, 1 liga federacije, nk sloga ljubuški, nk sloga, NK Široki Brijeg, HNK Sloga Ljubuški, nk sloga, Sloga Ljubuški, mladost doboj kakanj
Renato (31) je iskusan stoper/zadnji vezni u ovom rangu natjecanja gdje je dvije sezone nastupao za Branitelj, dok je svoj prvi angažman u BiH imao u premierligašu Širokom Brijegu, a potom nastupao u Hrvatskoj za Imotski, Inter iz Zaprešića i Hrvatski Dragovoljac. S druge strane veznjak Marko Mišić (22) je prošlog proljeća bio jedan od najboljih igrača Čapljine, dok je ranije nastupao za Slogu (GV-U), Jedinstvo iz Bihaća, Vitez i Olimpic.

Oba igrača bi, prema svom renomeu, trebala predstavljati značajna pojačanja bilo kojem federalnom prvoligašu pa tako i Ljubušacima koji su se u ovaj rang natjecanja vratili poslije devet godina.

- S njima dvojicom smo zasad zaključili dovođenje pojačanja, a sad ćemo pristupiti selekciji kadra koji imamo unutar momčadi, rekao je trener Sloge Damir Vučić.

Valja spomenuti da je Sloga prethodno dobila nekoliko afirmiranih prvoligaških nogometaša kao što su veznjak Mladen Stjepanović i njegov dosadašnji suigrač iz GOŠK-a, desni bočni Mario Ljubić. Tu su i dva Jablaničanina, prošlosezonski napadač Goražda, Mirsad Ramić, koji je ranije nosio i dres Željezničara, te desno krilo Muamer Vila, prošle sezone član Turbine koji je ranije nastupao za GOŠK, Čapljinu i Olimpic. Zatim Stanislav Vasilj, s 21 golom drugi strijelac prošlosezonskog izdanja Treće HNL.

Prvenstvo u Prvoj ligi FBiH započinje 8./9. kolovoza i pred strukom koju čine pomoćnici Tomislav Raguž i Željko Landeka, trener golmana Ekrem Jakirović te glavni trener Damir Vučić, je sad dosta posla da uigra potpuno novu momčad Ljubušaka.

- Sve ćemo raditi u Ljubuškom, imamo tu dobre uvjete. Bit će dosta zanimljivih i već dogovorenih utakmica s Širokim Brijegom, Braniteljom i Mladosti Doboj-Kakanj. Očekujemo još četiri meča koja ćemo tijekom priprema dogovarati, rekao je Damir Vučić.

Dnevni list