NK Široki: Održana pressica uoči Želje, predstavljen povratnik Ricardo Bajano

Rasterećeni možemo dobiti jako puno“, kazao je na konferenciji za novinare Branko Karačić. Šef stručnog stožera dodao je kako Široki Brijeg  „bez straha odlazi na Grbavicu, iako uz puni respekt Osimu i njegovoj momčadi“.  „Mislim da je start vrlo bitan, ali ne i presudan.  Težak teren će biti problem za obje momčadi, jer gajimo kombinatoriku, s puno kratkih dodavanja, a to neće biti moguće u subotu. Džidić sigurno neće igrati, Marciana ćemo pokušati osposobiti za nastup nakon preležane gripe, a svi ostali su na raspolaganju. Svjesni smo da Željo ima izuzetno kvalitetne pojedince poput Zebe, Bešlije, Smajića, zatim i neugodnog Adilovića, a izuzetno su opasni u prekidima. Ako uspješno riješimo skok igru, sigurno će i naši izgledi za pozitivan rezultat narasti“, zaključio je Karačić.

>> Za vikend nastavak natjecanja u Premijer ligi

Slavko Brekalo je kazao da je atmosfera u momčadi vedra, „radili smo mnogo, sada to treba pokazati u derbiju“. Izrazio je uvjerenje da će uspješno zamijeniti Džidića i istaknuo, kao i Karačić, kako Široki ovom utakmicom može „puno dobiti“.
Glasnogovornik Mario Marušić istaknuo je kako NK Široki Brijeg očekuje u derbiju korektne uvjete za igru, na razini onih kakve je imao Željezničar, kao i sve druge momčadi koje su gostovale na Pecari.
Na kraju pressice službeno je predstavljen povratnik Ricardo Bajano koji je izrazio zadovoljstvo što je ponovno u Širokom i što će zaigrati zajedno s bratom Wagnerom u, vjeruje, šampionskoj momčadi.

NK-Sirokibrijeg.com