NK Široki Brijeg: Želimo pobjedu!

...stručnog stožera NK Široki Brijeg Slaven Musa na konferenciji za novinare pred derbi susret sa Zrinjskim (nedjelja, 15 sati). Dodao je kako su „Plavo-bijeli" kvalitetni i spremni prilagoditi se uvjetima kakvi god bili (za očekivati je kišu i težak teren) te da će derbi „odlučiti potez pojedinca", a takvih koji mogu riješiti utakmicu Široki Brijeg ima više od Zrinjskog.

Napadač Krešimir Kordić s posebnim će emocijama igrati derbi, s obzirom da je dijete Zrinjskog. „Da, bit će teško, ali profesionalac sam i učinit ću sve ne bi li postigao gol, a Široki odigrao dobru utakmicu kao protiv Slavije i upisao pobjedu" - kazao je Kordić.
Musa nema problema oko sastava, svi konkuriraju za momčad, osim „požutjelog" Zlomislića. Na derbi je organiziran dolazak najavilo i 500 navijača Zrinjskog, koji će biti smješteni na istočnoj tribini, dok će najvjerniji navijači Širokog „Škripari" zauzeti svoju standardnu poziciju na sjeveru - informirao je novinare glasnogovornik Mario Marušić. Uprave klubova naći će se prije utakmice na zajedničkom ručku, a želja je da veliki derbi Široki Brijeg - Zrinjski bude obilježen kao istinski nogometni blagdan, i na travnjaku, i na tribinama.

Nogometaši Širokog Brijega će, inače, već u utorak na put, na kup utakmicu sa Slogom u Doboj (srijeda), potom se vraćaju u Široki da bi ponovno u subotu pakirali stvari za Bijeljinu, gdje će, zahvaljujući susretljivosti domaćina iz Radnika, koji su pristali na odgodu za jedan dan, u nedjelju igrati prvenstveni dvoboj 18. kola.

nk-sirokibrijeg.com