NK Široki Brijeg: Uz maksimalan angažman do pobjede nad Željezničarom

NK Široki Brijeg, NK Čelik, NK Široki Brijeg, HNK Hajduk 2, NK Široki Brijeg, FK Željezničar, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, NK Široki Brijeg, fk krupa
...Željezničara osvojili sva tri boda", kazao je na konferenciji za novinare trener Širokog Brijega Denis Ćorić.

Ćorić je klub preuzeo nakon remija Širokog u posljednjem kolu Premijer lige BiH u Gabeli, a prvi veliki test imat će već u nedjelju protiv Željezničara.

- Željezničara se, naravno, respektira, posebice nakon Odovićeva dolaska, koji je Sarajlije podigao za razinu-dvije više. Istina, Željo je imao u prošlom kolu kiks na Grbavici protiv Krupe (1:1), ali to je samo opasnost više, jer će se na Pecari pokušati vaditi - kazao je Ćorić.

Široki je nakon sedam odigranih kola jedina neporažena momčad u domaćoj ligi, no ono što muči klub s Pecara je kronična neučinkovitost. Nakon što su početkom kolovoza Čeliku zabili šest golova, u sljedeća četiri susreta nogometaši Širokog uspjeli su zabiti samo jedan gol. To je na kraju i presudilo treneru Borisu Paviću.

- Nadam se da ćemo u nedjelju konačno proraditi te da ćemo, uz maksimalan angažman i dozu uvijek potrebne sreće, uzeti sva tri boda - poručio je Ćorić.

Utakmica NK Široki Brijeg - FK Željezničar igra se u nedjelju od 20 sati na stadionu Pecara.

Vecernji list