FOTO  NK Široki Brijeg: Uspostavljena suradnja škole nogometa sa NK Don Bosco

Široki Brijeg - Don Bosco

Delegacija škole nogometa Širokog Brijega predvođena šefom omladinske škole Karačićem te trenerima Ćorićem i Kokićem uspostavila je suradnju sa nogometnim klubom Don Bosco Žepče. Tom prilikom NK Široki Brijeg donirao je sportsku opremu za početak suradnje između ova dva kluba (majice, lopte...), te je pozvao domaćine da ih posjete u Širokom Brijegu.

Povodom uspostave suradnje treneri Širokog Brijega odmah su održali i dva treninga sa najmlađim kategorijama gdje se okupilo pedestak nogometaša kluba Don Bosco.

Ova suradnja imat će velike koristi za oba kluba. NK Don Bosco je uspostavio suradnju sa jednom od najboljih nogometnih škola u BIH koja će omogućiti mladim nogometašima iz Žepča još bolji razvoj i treninge, a Širokom Brijegu povećavanje baze mladih nogometaša. 

Vrhunski doček u KŠC Don Bosco

Delegacija Širokog Brijega iznimno srdačno je primljena u Žepču od trenera kluba Gorana Brašnića, te od strane svećenika Don Josip Krpić - ravnatelja KŠC Don Bosco, zatim Don Danijel Vidović - predsjednika NK Don Bosco, te gospodina Antunović Marinka - ravnatelja tehničko obrtničke škole.

Zahvala za suradnju došla je od domaćina koji ističu da je NK Don Bosco dobio i službenog prijatelja za razvoj njihove djece koji će im omogućiti još bolji rad i podršku te su ponosni što su uspostavili suradnju s jednom od najboljih nogometnih škola u BIH.

Ovom prilikom Škola nogometa Široki Brijeg na čelu sa šefom škole Karačićem posebno se zahvaljuje domaćinima - treneru Goranu Brašniću, Don Josipu Krpiću,  Don Danijelu Vidoviću, gospodinu Marinku Antunoviću te svim mladim nogometašima na vrhunskom prijemu i ugodno provedenom danu!

Sve slike su u galeriji!

HERCEGOVINA.info