FOTO  NK Široki Brijeg-FK Radnik 4:0

NK Široki Brijeg
Široki je puno bolje otvorio susret od gostiju, ali Radnik je nekako ‘preživio' napade. U 19. minuti igre Ljubić je odličnim udarcem s 25 metara oštro šutirao, ali lopta je otišla pored gola. Sve do 27. minute Radnik je uspio zaustaviti napade igrača Širokog kada je Marić oboren u kaznenom prostoru gostiju.

Marić je izbacio obrambenog igrača koji ga je potom rukama srušio i Wagner je bio precizan pri izvođenju najstrože kazne, a Široki je poveo 1:0. Do kraja prvog poluvremena Široki je nastavio napadati, a u posljednjoj minuti prvog dijela Marić je ostao sam pred golom Radnika, ali Zdravković spašava goste i uspio je odbiti loptu u korner.

Nastavak igre Široki je potpuno dotukao goste, Ćorić je u 48. minuti presjekao loptu, gurnuo u prazan prostor za Marića, ovaj je školski obišao istrčalog Zdravkovića i postigao gol za 2:0. Samo tri minute kasnije Zakarić je sjajno s krila promašao Wagnera koji s 12-13 metara preciznim udarcem dovodi Široki u vodstvo od 3:0. U 66. minuti Marić je pronašao Kordića koji s pet metara postiće gol za 4:0.

Široki ovom pobjedom i dalje ostaje vodeći sa 46 bodova, a Zrinjski i Željezničar ga prate s istim brojem bodova, dok Sarajevo jučerašnjim remijem protiv Borca zaostaje 2 boda za navedenim trojcem na vrhu ljestvice.

ekspresno.info