NK Široki Brijeg-FK Borac 3:0

NK Široki Brijeg, FK Slavija, NK Široki Brijeg, FK Borac Banja Luka, NK Široki Brijeg, memorijal gojko šušak, NK Široki Brijeg, Europska liga
Već od samog početka utakmice Široki je kontrolirao utakmicu što su im uveliko pomogli i igrači Borca koji na Pecari nisu postavili klasični bunker. Lopta se dosta brzo prenosila na polovinu gostiju gdje je konce igre držao kapetan Wagner koji je u više navrata proigravao Zakarića, Peku i Marića koji su prijetili golu Avdukića.

Igrači Slavena Muse su već u 10. minuti pogodili gol gostiju kad je Zakarić s lijeve strane ubacio u peterac gdje je utrčao Wagner i doveo Široki u vodstvo od 1:0. Pritisak domaćih nije padao pa je Marić u 30. minuti proigrao Peku koji je pogodio za 2:0. Desetak minuta kasnije sve je već bilo jasno jer je mladi Mirko Marić solo prodorom i odličnom završnicom povisio na 3:0... Rezultat se nije mjenjao do kraja utakmice. Drugo poluvrijeme nije donijelo ništa novo, Borac nije pokazivao nekakve ambicije da se vrati u igru dok su domaći smanjili brzinu i sačuvali 3:0 do samog kraja utakmice.

Rezultati 27. kola:

Subota

Vitez 1 - 5 Velež   

Nedjelja

Zvijezda 0 - 0 Rudar Prijedor
Radnik  2 - 1 Olimpic
Široki Brijeg 3 - 0 Borac Banjaluka
Slavija 3 - 0 Leotar
Travnik 2 - 3 Sarajevo
Zrinjski 4 - 0 Čelik
20:00 h Željeznicar ? - ? Mladost

abc.portal.info