NK Segesta-HNK Cibalia 2:1

cibalia

Domaćin je puno bolje otvorio susret i nakon nekoliko opasnih prilika poveo u 10. minuti pogotkom Viktora Špišića koji je ostao sam na povratnoj lopti. Kako se bližio kraj prvog poluvremena Cibalia je uspijevala uspostaviti ravnotežu na terenu, a do izjednačenja se stiglo u 37. minuti kada je sam pred domaćim vratarom ostao Jakov Puljić. I prije te situacije Cibalia je mogla izjednačiti, ali odličan pokušaj Nikole Mandića obranio je Radelić Žarkov.

U nastavku je Cibalia bila puno bolja momčad, no vratar Segeste je imao dvije sjajne intervencije kojima je spriječio preokret gostiju. Ipak, domaćin je u 59. minuti došao do nove prednosti. Dumbović je nakon ubačaja s desne strane ostao sam pred Malenicom i nije imao težak zadatak. Asistirao mu je strijelac prvog pogotka, Viktor Špišić. U preostalih pola sata Cibalia je pokušavala doći barem do jednog boda, ali Segesta je uspjela sačuvati svoju prednost.

Cibaliju već u srijedu očekuje nova utakmica i novo gostovanje, ovog puta u Dugopolju kod momčadi koja je nakon ovog kola prvoplasirana.

Foto i tekst: Davor Mikulić/HERCEGOVINA.info