NK Jedinstvo-NK Gošk 3:0

Već u prvih 7 minuta pitanje pobjednika je bilo riješeno, jer sva tri pogotka su pala upravo u ovom vremenskom razdoblju.

Samo što su krenuli s centra nogometaši Jedinstva su poveli. U naizgled bezopasnoj prilici Šuntić s ivice kaznenog prostora šutira na gol, golman Soldo ostaje kao ukopan, a lopta odsjeda u golu gostiju.

Strasti na stadionu se nisu ni smirile, a na semaforu je već bilo 2:0. U 5. minuti sudac svira prekršaj na nekih 35. metara od gola gostiju. Loptu namješta Šeta, koji upućuje izravan udarac prema golu. Golman Soldo hvata loptu, ali mu ona ispada iz ruku te je prema golu zaustavlja blato, no Edin Sejdić je dobro pratio akciju i prije golmana GOŠK-a loptu posprema u mrežu. 

Samo što su igrači GOŠK-a krenuli s centra lopta je ponovo kod igrača Jedinstva. Jedan od veznih igrača Jedinstva odlično na nekih 20 metara pronalazi Čakića koji se sam uputio prema golu GOŠK-a i snažnim udarcem s oko 15 metara pod samu prečku postiže gol za visoko vodstvo Jedinstva od 3:0 već u 7. minuti susreta.

Trener GOŠK-a Damir Borovac, vidno nezadovoljan intervencijama svog prvog golmana, u 20 minuti umjesto uvodi rezervnog golmana Jurkovića, koji se pokazao kasnije kao mnogo sigurnije rješenje. Iako je nakon postignutog gola Jedinstvo prepustilo malo igru gostima, gosti nisu uspijevali ništa napraviti. Važno je napomenuti da su domaćini u 30. minuti bili neprecizni s bijele točke.

Gosti u prvom poluvremenu imaju samo jednu priliku, no golman Abdihodžić odlično intervenira i loptu šalje u korner. U drugom poluvremenu se nije imalo mnogo toga za vidjeti. Uglavnom se igralo između dva kaznena prostora uz nekoliko dobrih prilika gostiju, no rezultat je ostao 3:0. Unatč ovom porazu NK GOŠK je zadržao prvo mjesto na ljestvici s osvojena 24 boda. Iza GOŠK-a nalaze se HNK ''Čapljina'' na drugom mjestu, dok se na terćem mjestu nalazi ekipa NK ''Jedinstvo'' iz Bihaća sa 22 boda.

U idućem kolu GOŠK će na Podavali ugostiti ekpu FK ''Slaven'' iz Živinica.

nkjedinstvo.com