FOTO  NK Gošk-HŠK Zrinjski 0:0

Utakmici je nazočio oko 2000. gledatelja, od kojih su većina bili navijači Zrinjskog. Utakmicu je bolje otvorio Gošk koji je na samom startu imao dvije prigode, ali se Melher nije dao iznenaditi. Nakon toga Zrinjski je preuzeo jalovu inicijativu, ali bez velikih prigoda. Najbolju prigodu za pogodak imao je Bekić koji je izašao sam pred domaćeg vratara Schrenga koji je izašao kao pobjednik. Do poluvremena se igralo uglavnom na sredini terena, i na odmor se otišlo rezultatom kakvim je i počela utakimica.

Drugo poluvrijeme bilo je slično kao i prvo bez velikih uzbuđenja. I u drugom dijelu Zrinjski je imao sličnu priliku kao i prvom preko Bekića, ali i ovaj put domaći vratar je bio uspješniji. Domaćini su imali nekoliko jalovih pokušaja, a do kraja vrijedi istaći još jedan pokušaj Žuržinova čiji udarac ide pored vrata. Sve u svemu to je svo što danas vidjeli, a sa obzirom na nabrojano premalo za pun stadion.

NK Gošk: Schreng, Žderić, Šabanović, Mus, Helvida, Ćulum, Šiljak, Zlomislić, Dudić, Karić i Bošnjak.

HŠK Zrinjski: Melher, Šunjić, Marjanović, Bekić, Pehar, Miličević, Stojkić, Markić, Žuržinov, Popović i Aničić. Još su igrali: Duro, Sušić i Žižović.

Utakmicu je sudio Stankić, na čije suđenje su primjedbe su imale obije momčadi.

hercegovina.info