FOTO  NK CIM Mostar -HNK BROTNJO Čitluk 2:1

cim brotnjo

Utakmica je odigrana pred 200 gledatelja , koliko se okupilo na tribinama stadiona KŠC NK Cim. Uvijeti za igru su bili dosta teški,temperatura zraka od 30 stupnjeva i velika sparina

Ekipa Brotnja u vodstvo dolazi u 3 minuti zgoditkom Matea Bencuna .Poslije početnog šoka momčad Cima se stabilizirala i preuzela je inicijativu .U prvom poluvremenu igrači Cima imali su nekoliko prigoda koje nisu realizirali.

Početkom drugog poluvremena u 48 minuti ekipa Cima je zgoditkom Davida Jurića poravnala rezultat.Treba naglasit poslije poravnanja mladi golman Cima Markić se istakao sa nekoliko uspješnih odbrana. Sudac Primorac u 84 minuti zbog igranja rukom igrača Brotnja opravdano dosuđuje penal za ekipu Cima. Konačnu potvrdu zaslužene pobjede domaćinima donosi Ivan Ljubić u 85.minuti susreta iz kaznenog udarca.

Sudačka trojka Romeo Primorac,Frano Lasić i Dalibor Mavrak je dosta dobro odradila svoj dio posla. Trener Cima Slavenko Šuman Tunga je zadovoljan pobijedom i igrom svoje momčadi, pogotovo u drugom poluvremenu.

Ekipa NK Cima u srijedu 23.8.2017. sa početkom u17 h igra utakmicu prvog kola prvog kola Kupa Federacije BiH .

U prvom kolu završnice Kupa FBiH igra se jedna utakmica, a pobjednici prvog kola plasirat će se u drugo kolo Kupa FBiH gdje sudjeluje osam pobjednika prvog kola i 16 klubova Prve lige FBiH.

U prvom kolu završnice Kupa Federacije BiH (23.08.2017. godine u 17:00 sati) igraju:
NEMILA: NK "Nemila" - NK "Cim" Mostar"