NK Čelik: Je li to cijena koju će morati platiti svi koji dođu na stadion u Vrapčićima?

FK Velež, FK Slavija, NK Čelik, FK Velež, vrapčići
Premijer nogometna liga BiH, kaže se u priopćenju, ponovno će biti igrana za nepravedne i korumpirane djelitelje pravde na terenu, gledajući na nepravdu koju su u Čeliku doživjeli od suca Vladimira Dominkovića.

"Brojni prekidi i nedozvoljavanje Čeliku da igra zapravo nam i daju za pravo da sumnjamo u časne namjere da se ova utakmica dobije čisto i pošteno", poručili su iz Čelika.

"Sudac Dominković i Velež znaju zašto je utakmica produžena pet minuta, i to tek dvije minute nakon isteka regularnih 90 minuta. Zašto su tolerirani topovski udari od čije je detonacije povrijeđen vratar Čelika? I zašto je odstranjen trener Čelika? Odgovore na ova pitanja Dominković nikada i nikome neće dati pa ćemo ih zatražiti od FK Velež", poručili su Zeničani.

U priopćenju se dalje pitaju: "Je li to cijena koju će morati platiti svi koji dođu na stadion u Vrapčićima? Velež smo do sada smatrali našim sportskim prijateljima, zato i možemo reći: Zaboravili ste, gospodo iz Mostara, šta je fair play. Sjetite se kako ste nam dali prvi pogodak. Nakon prekida, odnosno umjesto da vadite loptu koja je u aut bačena kako bi se ukazala pomoć povrijeđenom igraču, što su nogometaši Čelika i očekivali, odigravate akciju i postižete pogodak. Na sramotu vam bilo, kao i teror koji su vaši vršili nad trenerom Čelika Borisom Gavranom, kojem nije dozvoljeno da uđe u prostorije u kojima je nakon uakmice održana press-konferencija. Koji je vrijeđan i kojeg je jedan od zaštitara i fizički napao."

Iz Čelika su poručili da su se na gostovanju u Mostaru osjećali jadno i bijedno.

"Odbor za normalizaciju stanja NS BiH molimo da obrate pažnju na sve ovo što se događalo u Mostaru i omoguće gostujućim momčadima zaštitu. Ukoliko to niste u stanju, molimo vas recite javno da znamo što nam je činiti!", ističu u svom priopćenju članovi Predsjedništva NK Čelik.