NK Bigeste u novu sezonu ulazi sa seniorskom momčadi

Skupština je bila radnog karaktera. Na dnevnom redu, pored točaka protokolarnog karaktera (izbor radnog predsjedništva, zapisnik i ovjer. zapisnika) našle su se i tri točke dnevnog reda koje su učinile skupštinu radnom.

Skupština je usvojila izviješće o natjecanju za natjecateljsku sezonu 2009/2010 za četiri momčadi koje su se natjecale u službenim natjecanjima (juniori, kadeti, pioniri i ml.pioniri) i za dvije momčadi koje su se natjecale u neslužbenim natjecanjima (limači i turbo-limači).

Točka dnevnog reda – Programska orijentacija za sezonu 2010/2011 je otvorila nekoliko pitanja koja su na neki način najvitalnija za budućnost NK Bigeste. Nakon rasprave Skupština je donijela odluku da NK Bigeste u novu sezonu 2010/2011 ulazi sa seniorskom momčadi.

Skupština NK Bigeste je donijela još jednu odluku, da se u članstvo Skupštine prime pet novih članova, Ljubo Vujica, Miroslav Rupčić, Krešo Džajić, Ilko Vasilj i Viktor Zadro. Skupština NK Bigeste broji 36 članova. Uz nove članove Skupštinu NK Bigeste čine: Mirko Škegro, Dario Tokić, Darko Dropuljić, Ivan Bagarić, Blaženko Dodig, Mate Rupčić, Ante Škegro, Damir Vučić, Pavao Kraljević, Gojko Dodig, Slaven Hrstić, Marin Pavlović, Željko Akmadžić, Ivan Ševo, Hrvoje Granić, Nino Ćorić, Andrija Džajić, Ranko Tomić, Zlatan Petković, Bariša Škegro, Dr. Tomo Sušac, Robert Sušac, Tino Prusina, Mate Miletić, Boris Boras, Udruga prosvjetnih radnika tjelesne kulture, Miljenko Nižić, Mario Milićević, Dragan Vujica, Krešimir Bubalo i Vjekoslav Mandić.

Veliki organizacijski pomak uopće u Ljubuškom sportu je da se bilo kakve odluke vezane za klupski život i ciljeve donose na ovakav način i na ovoj razini. Pozdravljamo sve klubove koji funkcioniraju na ovakav način i držimo da je to jedini način da se Ljubuški sport organizacijski dovede na jednu zavidnu razinu.                  

NK Bigeste | ljportal.com