Ništa od Man. Uniteda: Modrić potpisuje novi petogodišnji ugovor!

Luka Modrić

Iako su posljednjih dana otočki mediji bili puni vijesti o interesu Manchester Uniteda za Modrićeve usluge, spominjala se i odšteta od 25 milijuna funti, kao i moguća razmjena, čini se da od toga neće biti ništa.

Modrić ima ugovor sa Spursima do ljeta 2014. godine, ali čini se da mu je klub spreman ponuditi novi, poboljšani ugovor koji bi ga uz momčad s White Hart Lanea vezao do 2015.

"U početku je postojao strah da će zbog krhke građe imati problema s adaptacijom na Premierligu, ali Modrić je izbrisao te sumnje sjajnim igrama", piše Mirror.

Istovremeno, Telegraph donosi razgovor s menadžerom Tottenhama Harryjem Redknappom koji je još jednom imao samo riječi hvale na Modrićev račun.

- Mogu pričati unucima kako smo bili četvrti u prvenstvu kad sam bio trener Tottenhama i kako smo se plasirali u Ligu prvaka. Sviđa mi se kako igramo, ali za to nisam zaslužan ja, već igrači poput Luke Modrića. Nikad ne bih mogao reći: "Nitko ne bi napravio ovo što sam ja napravio". Da, važno je dobro vođenje momčadi, ali važni su i dobri igrači - kazao je menadžer godine u Premierligi.

jutarnji.hr