Nisam te prest'o voljeti, ni jedne noći niti jednog dana..

HŠK Zrinjski, titula

Često se prisjetim one titule iz sezone 2008/2009 jer su se iz ugostiteljskih objekata tijekom čitave sezone jasno mogli čuti poznati refreni koji slave sveto ime HŠK Zrinjski. Dresovi na sve strane, šalovi se nose, ori se pjesma: "Stigla titula, opet prvak ja...". 

Danas Zrinjski predstavlja nešto sasvim drugo u nogometnim okvirima, barem onim bosanskohercegovačkim. Došlo je vrijeme dominacije Zrinjskog što potvrđuje činjenica da će Mostarci imati priliku postati novim-starim prvacima Bosne i Hercegovine u nedjelju na svom stadionu. U goste dolazi tuzlanska Sloboda, koja je i prošle godine gostovala u posljednjem kolu pod Bijelim Brijegom. Euforija je u gradu, a očekuje se da će 'eksplodirati' u nedjelju od 17:00. Točnije, malo prije, jer s obzirom na najavljene gužve, moguće je da će tribine stadiona HŠK Zrinjski biti ispunjene i prije same utakmice.

Ove su sezone, po tko zna koji put, navijači bili glavna snaga Zrinjskog. Naravno, na terenu igraju igrači iza kojih stoji uprava kluba, a iza kluba, iza svetog imena Zrinjski, stoje navijači. Jedan nas korak dijeli od nove titule, novog slavlja, iščekivanja imena protivnika u 2. pretkolu Lige prvaka...Jedan korak koji možemo i moramo preskočiti zajedno!

Stoga, svoj zadatak već sada jasno znaš. Mobiliziraj, zovi, vuci za rukav, 'sheraj, 'lajkaj', pravi parole, informiraj. Te nedjelje obuci sveti dres, ponesi šal i poderi grlo i dlanove. Zbog sebe, prijatelja na tribini, svih onih koji su nekad bili na toj tribini, zbog djece našeg grada..ZBOG ZRINJSKOG!

"Nisam te prest'o voljeti, ni jedne noći niti jednog dana Zrinjski ljubavi! Neću te prestat' voljet' do zadnjeg dana"


HERCEGOVINA.INFO