Nikola Vlašić otkrio zašto se izbornik Dalić nije zabrinuo zbog Rakitićevog izostanka: Nitko nije nezamjenjiv

zlatko dalić, Nikola Vlašić

Nikola Vlašić veliko je Dalićevo otkriće s utakmice u Trnavi, gdje je hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila Slovake 4:0
Hrvatska je uoči ovog kvalifikacijskog mini-ciklusa, u kojem ima dva gostovanja, a prvog je vrlo uspješno odradila u Slovačkoj te pobjedom 4:0 vratila osmijeh na lica hrvatskih navijača, te drugog kod Azerbajdžana u ponedjeljak, priželjkivala (barem) četiri boda.

No, osim što je uspješno prošla prvo gostovanje, te najavila istu takvu utakmicu u Bakuu, protiv reprezentacije koju vodi Nikola Jurčević, Hrvatska je napravila veliki posao za budućnost.

Naime, izbornik Zlatko Dalić, spletom okolnosti, morao je dosta toga mijenjati u momčadi, no dobio je igrače koji će u budućnosti nositi igru reprezentacije. Prije svih tu mislimo na 21-godišnjeg Nikolu Vlašića, koji je zaigrao na mjestu centralnog veznog, s dva fenomenalna igrača koja su mu čuvala leđa, Modrićem i Brozovićem.

Jer popularni 'Niksi', ipak je više orijentiran prema naprijed od njih dvojice.

Naravno, da su Ivan Rakitić (op.a. otkazao jer ima nesređenu situaciju u klubu) i Mateo Kovačić (op.a. otpao zbog ozljede) bio na dispoziciji izborniku Daliću, pitanje je bi li ovaj igrač, koji je od kolovoza 2018. u dresu moskovskog CSKA, dobio priliku.

tportal.hr