FOTO  Nikola Krešić: Nadam se da ćemo donijeti naslov prvaka u Neum

Čapljina - Neum

Jesenski dio prvenstva završili ste na 1. mjestu:

- Da, jesmo. Ponosan sam na svoje suigrače koji su naporno trenirali, na terenu davali sve od sebe i što je najbitnije igrali srcem za svoj klub kako bi došli do zajedničkog cilja, odnosno zasluženog 1. mjesta ove polusezone. Također zahvalio bi našem treneru Matiću koji je kao i uvijek bio uz nas i vjerovao da možemo postići sjajne rezultate.

Kapetan si ekipe, te si jedan od najzaslužnijih za prvo mjesto. Kako si ti zadovoljan svojim nastupima?

- Zadovoljan sam svojom igrom, naravno uvijek ima prostora za napredak. Uz jaku volju i ogroman rad sve se može postići samo treba vjerovati i ne odustajati bez obzira na neke prepreke koje. Nadam se da ću i dalje sve više napredovati i ostvariti svoje snove.

U nastavku prvenstva očekuje vas velika borba za naslov prvaka. Kakva su vam očekivanja?

- Očekujemo borbene i neizvjesne utakmice za koje se moramo dobro pripremati kako fizički tako i psihički jer naši protivnici su također jako dobre ekipe koje žele doći do naslova prvaka kao i mi. Svakako bi nam bilo drago da donesemo naslov prvaka u naš Neum.

Neum svake godine pokazuje da raste kao klub. Kakvi su uvjeti za treninge i rad u Neumu?

- Izrazito sam ponosan na klub Neum koji pokazuje čak i zavidne rezultate, no smatram da bi rezultati bili još bolji kada bi nam bili omogućeni bolji uvjeti, primjerice teren s umjetnom travom. Nedostatak uvjeta posebno je primjetan sada za vrijeme kišnih i hladnih dana kada nemamo prigodan teren za treniranje, stoga se nadam da ce se u skoroj budućnosti poraditi na infrastrukturi.

Kakve su ti ambicije i planovi za budućnost?

- O budućnosti ne možemo nikad sa sigurnošću govoriti, ali se nadam da ću se u nogometu ostvariti kao dobar igrač jer radim na tome. Svjestan sam da nogomet sa sobom nosi puno odricanja, ali spreman sam na to jer je nogomet ono što me ispunjuje. Iznimnu čast i ponos osjećam kada nosim kapetansku traku svoje momčadi, kada vodim svoje suigrače u nove pobjede u kojima rastemo svi skupa. Za sad sam zadovoljan i ovdje gdje jesam, imam trenutno većinu uvjeta za rad i svoj napredak.

Ovim putem bi se želio zahvaliti klubu Neum, trenerima, navijačima, roditeljima, svim uzrastima HNK-a Neuma te im šaljem poruku da samo nastave još bolje i jače za naš Neum!