Niko Kovač se oglasio nakon otkaza u Bayernu, pogledajte što je poručio bivšem šefu | Hercegovina.Info

Niko Kovač se oglasio nakon otkaza u Bayernu, pogledajte što je poručio bivšem šefu

Niko Kovač
Niko Kovač
Arhivska fotografija

Istaknuo bih tvoju humanost, iskrenost, poštenje i tvoju spremnost da pomogneš. Iako su naše karijere otišle zasebnim putevima, zauvijek će ostati naše prijateljstvo - poručio je Kovač Hoeneßu i tako pokazao da među njima nema "zle krvi"

Nogometni gigant Bayern sinoć je dobio novog predsjednika. To je Herbert Hainer (65) nekadašnji prvi čovjek Adidasa koji je već nekoliko godina u upravi bavarskog kluba.

A s čelnog mjesta povukao se dugogodišnji predsjednik Uli Hoeneß (67) koji je u klubu bio igrač, generalni menadžer, direktor i predsjednik. Jedan je od najzaslužnijih ljudi što je Bayern postao svjetski brend i jedna od najvećih momčadi na svijetu.

Uli Hoeneß  i dalje će ostati vezan uz klub jer će biti šesti počasni predsjednik Bayerna nakon Franza Johna, Siegfrieda Herrmanna, Kurta Landauera, Wilhelma Neudeckera i Franza Beckenbauera.

Bayernova televizija ovim je povodom snimila poseban prilog u kojem su se Hoeneßu obratile brojne klupske legende. Među njima je i Niko Kovač koji je nedavno dobio otkaz na mjestu trenera.

Istaknuo bih tvoju humanost, iskrenost, poštenje i tvoju spremnost da pomogneš. Iako su naše karijere otišle zasebnim putevima, zauvijek će ostati naše prijateljstvo - poručio je Kovač Hoeneßu i tako pokazao da među njima nema "zle krvi" unatoč što je bivši hrvatski izbornik morao odstupiti.

vecernji.ba