FOTO/VIDEO  Niko Kovač dobio skandalozni ultimatum!

Tonci Kukoc CSKA

... a nakon dvoboja je poslao poruku Niki Kovaču kako će zaigrati za Bugarsku ako ga ne pozove u redove Vatrenih, piše net.hr.

Bugarski mediji su ga nahvalili zbog njegove izvedbe u derbiju, a uvršten je i u najbolju momčad kola, po osmi puta u karijeri.

Stoga, odmah se počelo provlačiti pitanje Kukočevog igranja za bugarsku reprezentaciju. Mediji su na nakon utakmice pitali što misli o pozivu u njihovu nacionalnu vrstu. Kukoč je na to odgovorio u svom stilu.

"Ako me izbornik Kovač ne pozove za kvalifikacijsku utakmicu s Italijom, igrat ću za Bugarsku! Ne čekam ja nikoga".

Inače, u posljednje vrijeme bivši igrač Hajduka stupce hrvatskih medija puni skandaloznim izjavama s kojim je "šokirao" javnost. Pa je tako navodno kazao kako su Talijani 'jako loši ljudi koji ne vole Balkance'. Kasnije je demantirao nazivanje Talijana odvratnim i jako lošim ljudima. Uz to, briljirao je i izjavom kako je on najbolji lijevi bek u Hrvatskoj, a dolaskom u CSKA kazao je kako je najbolji i u Bugarskoj.

Nastavio je u revijalnom tonu, kazavši kako ne poznaje nikakve 'Miliće niti piliće', aludiravši tako na igrače koje je izbornik Niko Kovač izmjenio na poziciji lijevog bočnog u reprezentaciji Hrvatske. Posljednja u nizu njegovih skandaloznih izjava je s Facebooka na kojem je napisao:

"Koja je razlika izmedu ebole i Dinama? Ebola je prijetnja u Europi", pokazavši tako jako loš smisao za humor.

Kako bilo, poruka Niki Kovaču je poslana.