Nije želio u Međugorje, a u džamiju za Bajram se moralo...

Naravno da se ništa od toga neće dogoditi, ali priča oko borbe za “milijun eura” će se sigurno nastaviti. Izgleda da Halilhodžić ne želi odustati, ali niti ne Dinamo želi platiti ništa više od onog što je Vaha odradio. Ne samo to, prijeti mu se ostankom do isteka ugovora, ali na drugim radnim mjestima, daleko od prve momčadi. Jest da je novac koji bi mu trebali isplatiti velik, ali barem bi se u plavom klubu mogli kiselo smješkati gledajući ga kako dolazi na posao, recimo, u nogometnu školu.

I dok budemo čekali rasplet, u klubu su se počele vrtjeti razne priče oko Halilhodžića. Naravno, ne one s pozitivnim predznakom. Klupska vrhuška iznimno je ljuta na Vahu, pa je odlučila preko raznih izvora lansirati neke informacije o njegovom ponašanju u posljednjih osam i pol mjeseci. Tako smo, recimo, saznali da se “rukama i nogama” borio protiv odlaska na pripreme u Međugorje, tek je pristao nakon uvjeravanja da se radi o dugogodišnjoj tradiciju koja se ne smije prekinuti.

Kazuju nam klupski izvori da su čelni ljudi kluba za Bajram skupa s njim posjetili džamiju, a da se on nije želio pojaviti na misi u zagrebačkoj katedrali. Dobili smo i i priču kako je stopirao intervju Matea Kovačića za božićni broj jednog dnevog lista. Tema je bila “Kovačić ministrant”, a Vaha je navodno kazao - ne! Isto tako, pristao je da se preko press službe najavljuju i autoriziraju svi intervjui s njim i igračima, ali inzistirao je da to vrijedi samo za hrvatske novinare. Tražio je od kluba da taj tretman ne važi za novinare iz Francuske i BiH.

Ima toga još, ali ne želimo sada prati sav prljavi veš oko Vahe koji izlazi iz “maksimirskog vešeraja”. Vaha je duboko razočarao sve u klubu, pa zato možda “pobjegne” nešto što nije istina, a s ciljem ocrnjivanja trenera.

Izvor: Jutarnji.hr