Nezapamćena ludnica u Zagrebu: Grke u Maksimiru očekuje vatrena atmosfera

ep nogomet, Hrvatska, Vatreni, Vatreni, Hrvatska, izrael, Vatreni, Hrvatska, latvija, Vatreni, baraž, Vatreni, Hrvatska, BIH, stadion, Turska, Vatreni, Hrvatska, Srbija, Hrvatska, navijači, Vatreni, ulaznice, Hrvatska, Hrvatska zemlja, italija, Vatreni, navijači, Hrvatska zemlja, BIH, vatrenii, Hrvatska zemlja, UEFA, Hrvatska zemlja, navijači, Hrvatska, navijači, zabrana, zabrana navijača, Hrvatska, grčka, navijači, hrvatski navijači, Hrvatska, grčka
Atmosfera je prava nogometna, prema svim najavama to će biti drugi najveći posjet na utakmici Hrvatske u Zagrebu u doigravanjima, nakon što je sa Slovenijom 2003. godine stadion bio rasprodan (36.000).

Navijači dolaze sa svih strana svijeta, od Amerike do Australije, iz mnogih država Europe, a i Zagrepčani su pokazali poprilično zanimanje. No, nije to ništa čudno, na utakmici Vatrenih s Ukrajinom u ožujku bio je 27.351 gledatelj. I tada je bilo važno, a sada je još bitnije.

Meteorolozi najavljuju - neće biti kiše!

Danima se govori o vremenu. Tjedan je u Zagrebu kišovit i hladan, najavljuje se i zima, no za gledatelje u Maksimiru odlična vijest. Meteorolozi najavljuju - neće biti kiše!

Za četvrtak je predviđeno oblačno, netko kaže sa sitnim, gotovo nebitnim oborinama tijekom dana, ali poslijepodne i u doba utakmice bez njih, drugi meteorolozi tvrde - neće biti ni toga, bit će to suh dan, pišu Sportske novosti